AVI-ENERGIEK

INTRODUCTIE ACTIE slechts € 24,99 

Voor klanten die nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van de AVI-ENERGIEK

AVI-ENERGIEK / Infraroodtherapie

Waarom een infraroodbehandeling met AVI-ENERGIEK?

Bent u vermoeid, heeft u last van spierpijn of slaapt u slecht? Met onze infraroodcabine met Toermalijnen kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de totale infrarood helende warmte rondom u. En wilt u afvallen? In onze cabine verbruikt u gelijktijdig tot 800 kcal per behandeling.

avi energiek image

Aanpak cellulite

Gewichtsverlies

Omvangvermindering

Afvallen

 • 1 tot 2 kledingmaten minder
 • Vermindering van cellulitie
 • Vermindering lichaamsvet

Wellness

 • Ontspannend
 • Verbetert slaapkwaliteit
 • Verlicht nervositeit en spierspanningen
 • Verlicht vermoeidheid
 • Ontgiftend

Sport

 • Voorbereiding sportinspanning
 • Vermindering spijnpijn
 • Spierontspanning

Beauty

 • Verbetert elasticiteit
 • Verbetert stevigheid huid
 • Verbetert hydratatie huid

De kracht van Infrarood en Toermalijnen

Infrarood gecombineerd met de kracht van liefst 599 Toermalijnen. Toermalijnen zijn kristallen die bij opwarming zorgen voor infrarood golfen en het opwekken van negatieve ionen (negatief is in dit geval positief!). Deze ionen kunnen gezien worden als de vitamines van de lucht en door te liggen in onze infraroodcabine worden deze ionen opgenomen via de huid en ingeademd door de longen. Dit zorgt in korte tijd voor veel positieve effecten.
.
Onderzoek*  heeft aangetoond dat deze stenen de bloedcirculatie stimuleren, de stress verminderen, de mentale alertheid bevorderen en het immuunsysteem versterken. Het verwarmt op een zeer aangename wijze de huid en stimuleert de stofwisseling.
.
Bronvermelding: Niwa Institute for Immunology, Japan, Int. J. Biometeorol 1993

TOERMALIJN stenen

avi energiek tourmalijn

Afvallen met infrarood

Naast de positieve effecten van Toermalijnen op de fysieke en mentale gezondheid, brengt de infraroodcabine de stofwisseling op gang. Dit laatste leidt tot een verhoogd calorieverbruik. Het lichaam ervaart een therapie van 40 minuten als 1,5 tot 2 uur joggen: de spieren warmen geleidelijk op, het hart klopt sneller, het bloed stroomt sneller en na verloop van tijd gaan we zweten. Het is mogelijk om in slechts 40 minuten tot 800 kcal te verbruiken zonder enige vorm van fysieke inspanning.

Onze behandeling

Wat kunt u verwachten? Vóór de behandeling krijgt u een glaasje water te drinken om de stofwisseling beter op gang te brengen. Afhankelijk voor welke behandeling u komt ligt u in uw ondergoed of wordt u gevraagd om een katoenen broek (fijne stof) en katoenen shirt te dragen in verband met de transpiratie. U krijgt voor het gebruik van ons een speciale hamman handdoek en over uw kleding krijgt u bij een behandeling waarbij u transpireert van ons een speciale plastic overall. Gedurende 40 minuten ligt u met ontspannende muziek in onze infraroodcabine. Na afloop kunt u wederom een glaasje water drinken en kunt u gebruikmaken van onze speciale detoxthee. Ook na de behandeling is het advies om voldoende water te drinken. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u om deze behandeling gedurende 8 weken te herhalen.

Tarieven

Behandeling AVI-ENERGIEK (40 minuten):
1 behandeling          €   49
4 behandelingen     € 175
8 behandelingen     € 329

Combinatiebehandeling:
25 min. AVI-ENERGIEK en daarna 30 min. massage    €   55
25 min. AVI-ENERGIEK en daarna 60 min. massage    €   75

Effectief ontspannen en nieuwe energie opdoen? Extra calorieën verbruiken? Lichaam ontgiften? Neem dan contact met ons op!