Ayurveda

Ayurveda en gezichts-behandelingen

Ayurveda is een leef en geneeswijze uit India. Binnen deze leefwijze wordt veel gewerkt met voeding, kruiden, massages en yoga. Berry en Helma hebben samen een Ayurveda opleiding gevolgd in België. Alle facetten van de Ayurveda zijn binnen ons centrum geïntegreerd. Regelmatig zullen wij dan ook cursussen of lezingen geven mbt deze leefwijze. De Ayurveda kook workshop is een mooi voorbeeld hiervan. Ook kunt u naast onze andere behandelingen diverse Ayurveda behandelingen ondergaan.
.
Abhyanga/olie massage
.
Dit is heerlijke een massage met warme (kruiden) olie. Spierklachten worden aangepakt en deze massage heeft een zuiverend en voedend effect op het lichaam en de weefsels. Tevens heeft het een zeer ontspannen effect op het mentale vlak en stimuleert het de levensenergie. Echt een aanrader!

Ayurveda

Tarief Olie massage

60-75 minuten: 60 Euro

Garshan

Garshan is een” peeling”, het wegnemen van dode huidcellen, die de voeding van de weefsels bevordert. Deze wordt uitgevoerd met Ruw-zijden handschoenen en duurt ongeveer 15 minuten. Vaak toegepast in combinatie met een andere massage.

Tarief Garshan

15 minuten: 15 Euro

Udvartan

Udvartan is een massage met voedende, pellende (peeling) poeders die gemengd worden met warme olie. Heeft een zuiverende, voedende of versterkende werking, afhankelijk van de te gebruiken pasta. Het is een rustige massage op de Lymfe-banen.

Tarief Udvartan

60-75 minuten: 60 Euro

Sattvische (meditatieve) ontspannings-massage

Dit is een rustige, zachte massage die zorgt voor rust, helderheid en inzicht. Goed toepasbaar bij stress, Burn-out, hypergevoeligheid, emotionele gevoeligheid en trauma.

Tarief Sattvische massage

60 -75 minuten: 60 Euro

Hoofdmassage

Deze hoofdmassage werkt op het mentale/emotionele vlak en op de vitaliteit. Een heerlijke massage bij stress gerelateerde klachten, maar ook een aanrader bij problemen met hoofdhuid en haren.

Tarief Hoofdmassage

30 minuten: 33 Euro

Lakshmi gezichts-behandelingen

Ooit begonnen als schoonheidsspecialiste geeft helma nog steeds met plezier haar gezicht-behandelingen. Deze zijn vooral geliefd door de uitgebreide massage die hierin gegeven wordt. Ze heeft gekozen om te werken met het natuurlijke merk Lakshmi, volledig afgestemd op de Ayurveda principes. De behandeling bestaat afhankelijk van de tijds-duur uit: Reinigen, peeling, harsen en/of epileren, verven wimpers en/of wenkbrauwen, verwijderen van oneffenheden, massage, masker, en eventueel een voetmassage. Ook aanvullende behandeling, als manicuren en harsen van de benen is mogelijk.

ayurveda

Tarieven Gezichts-behandelingen

30 minuten     31 Euro
45 minuten     39 Euro
60 minuten     52 Euro
90 minuten     72 Euro
Manicure (verzorging, niet lakken) 30 minuten 25 Euro, bij een behandeling 20 Euro
Harsen onderbenen  22,50 Euro
.
Onze massage’s en gezichts-behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding van een ziektekostenverzekeraar. Ayurveda adviezen en behandelingen geïntegreerd binnen een voetreflex/natuurgeneeskundig consult wel.

Ayurveda kook workshop

Een leuke kookworkshop om kennis te maken met de Ayurveda, gegeven door Berry. Berry heeft een passie voor koken, vooral ook in het gebruik van de kruiden. Deze kruiden vind u ook terug in ons winkeltje. Voor deze kookworkshop heeft hij een leuk recepten pakket samengesteld. Zijn uitleg en verhaal erom heen gaat u zeker boeien.

Tarief workshop

45 euro  pp

Geïnteresseerd? Graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!