Coaching

Coaching

“Geraakt worden in de zorg” Hoe kijkt u daar tegen aan? Heeft u vanuit uw instelling of stichting, zorg professionals en Teams in dienst die het vak zijn gaan uitoefenen vanuit hun hart? Maar voelen ze zich regelmatig een Technici door gebrek aan tijd en regels? Worden ze geraakt door wat ze tegenkomen hierdoor, op de werkvloer en binnen het team?
.
Of bent u een ouder van een kind dat professionele zorg nodig heeft, krijgt? Maakt u zich ook zorgen over het feit of dit allemaal goed geregeld wordt? En of uw kind de begeleiding/zorg krijgt die hij of zij nodig heeft? Bent u ook angstig, of angstig geweest over wat er met uw kind aan de hand is ? Kost het u ook moeite om bepaalde stukken in de zorg los te laten en te vertrouwen op de professionele zorg en de kracht van uw kind? Bent u geraakt door alles wat u meemaakt of meegemaakt heeft? Ik, Helma, heb de ervaring met beide!

Ouderbegeleiding

Herkent u zich in wat ik op de vorige pagina beschreven heb? Dan zou mijn ervaring als zorg professional, maar bovenal mijn ervaringsdeskundigheid als ouder van een kind die ondersteuning vanuit de zorgsector nodig heeft, u kunnen helpen. Samen met u loop ik uw pad, om door middel van coaching- gesprekken uw eigen kracht te hervinden. Waardoor er weer meer vertrouwen komt bij u zelf, komt er ook meer vertrouwen bij uw kind en de rest van het gezin.
.
Wat Kunnen we samen bereiken:
.

  • Meer inzicht in het proces wat uw kind doorloopt.
  • Meer inzicht in uw eigen proces.
  • U blijft betrokken en in verbinding met uw kind, maar geniet ook van een eigen leven.

.
Gedeelde ervaring geeft verbinding.. Verbonden zijn geeft kracht!

Coaching in de zorgsector

Graag coach ik uw Team of Zorg professional op een door u gekozen locatie. Ik wil uw medewerkers positief inspireren om ondanks gebrek aan tijd en de regels die er moeten zijn, weer te werken vanuit hun hart en verbinding.
.
Wat willen we samen bereiken:
.

  • Weer verbonden zijn binnen het Team
  • Weer met plezier gaan werken
  • Weer verbonden zijn met de cliënt
  • Weer werken vanuit je Hart
  • Hierdoor minder ziekteverzuim

.
Dit alles kan ik aanbieden in de vorm van persoonlijke coaching, team ondersteuning, lezing of als onderdeel van een Teambuilding
.
Tarieven in overleg

coaching

Tarieven coaching

90 min: 75 euro
60 min: 60 euro

Geïnteresseerd? Graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!