Cursus Intuïtieve massage

Cursus Intuïtieve massage

Nog 2 plaatsen vrij

2019: 2 Februari, 23 Februari, 16 Maart en 6 April
10-15.00 uur In de cursus (8 dagdelen) kun je een eerste ervaring opdoen met de basisprincipes van Intuïtieve Massage: 4 Zaterdagen
meditatieve houding, basis massagetechnieken, en een begin van intuïtieve ontwikkeling. In de eerste 6 lessen worden de basistechnieken uitgelegd, gedemonstreerd en geoefend bij de verschillende lichaamsdelen: rug, armen, hoofd, benen, voorkant en voeten. In de resterende twee lessen maken we een begin met het laten ontstaan van massage vanuit intuïtie.

Het eerste deel van elke bijeenkomst omvat voorbereidende oefeningen die een belangrijk hulpmiddel zijn voor het ontwikkelen van een meditatieve houding. Daarna geven we afgewogen informatie (veelal met demonstratie) over de vele mogelijke manieren van aanraken, zodat ieder al doende haar/zijn eigen stijl kan ontdekken. Je oefent (en evalueert) de massages in tweetallen. Dit is globaal de opzet van elke les. Toch is elke les anders omdat de oefeningen heel verschillend zijn en worden afgestemd op de deelnemers.
Kortom: In de korte cursus wordt in 8 lessen/dagdelen de basis van intuïtieve massage aangeboden. Het accent zal liggen op het leren kennen van de massagetechnieken, en het doen van oefeningen om vanuit rust te masseren.

Kosten: € 265, – pp

Locatie: Energiek-brabant

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 8.