(Sport)Massage

Rug, nek, schouder massage

Waarom een rug of nek-/ schouder massage?
.

  • Om circulatie in de spieren te stimuleren
  • De kans op klachten te verkleinen
  • Ontwatering van vermoeide spieren
  • De stofwisseling van de spieren
  • Hersteld de normale toestand van de spieren
  • Lichamelijke en geestelijke conditie van de mens bevorderen
  • De conditie op peil te houden
  • De herstelfase van een spier zal door massage verkort worden

.
Deze rug-nek-schouder massage is één van de meest gevraagde en favoriete massages in onze praktijk. Door de massage worden knopen in de spieren en bindweefsel weggewerkt en daarmee worden afvalstoffen afgevoerd. Verharde spieren worden soepel en je beweeglijkheid wordt bevorderd.

Het is een door Berry samengestelde combinatie van een serie bewezen technieken, die heel universeel toepasbaar zijn. We beginnen met contact maken, Ayurveda diepere massage, vervolgens worden de triggerpoints aangepakt, en de massage wordt afgesloten met een ontspanningsmassage met warme olie op het verloop van de meridianen, waarbij de laatste knelpunten nog op een milde manier worden weggemasseerd. En dat alles op een trage, stevige maar meestal pijnloze rustige wijze. De massage is gericht op ontspanning en het wegnemen van blokkades die klachten kunnen veroorzaken (vaak door o.a. verkeerde houding, veel werken aan een bureau met PC, door stress).
.
Veel van mijn cliënten raken hun jarenlange hoofdpijn/migraineklachten kwijt!
.
Fysiotherapie alléén helpt vaak niet voldoende en vaak raadt een fysiotherapeut je dan ook aan om een masseur te bezoeken die de tijd neemt om de boel eens lekker los te masseren.

Tarieven Rug nek schouder

30 minuten: 30 Euro
45 minuten: 39 Euro

Sportmassage

Voor wie is sportmassage bedoeld?
.
Een mooie definitie van sportmassage is: “Het toepassen van een aantal handgrepen op een lichaamsdeel van een gezonde sporter, met als doel de lichamelijke conditie te verbeteren, te bestendigen en/of eventuele nadelige gevolgen van zijn/haar sport beoefening weg te nemen.” Sportmassage is bedoeld voor alle sporters, zowel de recreatieve sporter als de sporter die zijn sport op hoger niveau beoefent. Ook als er geen klachten zijn, is een bezoek aan de sportmasseur zinvol. Gerichte massages verbeteren het functioneren van de spieren. verbetert door gerichte massages. Eventuele blessures herstellen sneller en beter . Verder zullen nieuwe aandoeningen minder snel optreden door een verbeterde spierfunctie en een verbeterd lichaamsgevoel.

Wanneer sportmassage?
.
Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Het effect hiervan is psychische en lichamelijke ontspanning. Naast het ontspannen gevoel , laat dit effect het lichaam ook sneller herstellen. De stofwisseling wordt positief beïnvloed. Hierdoor herstelt men sneller waardoor u weer sneller een bepaalde prestatie levert.
.
Berry werkt binnen deze massage ook met Medical Tape

Tarieven Sportmassage

30 minuten: 30 Euro
45 minuten: 39 Euro
60 minuten: 50 Euro
Medical tape bij een behandeling: 5 Euro
Medical tape zonder behandeling: 10 Euro

Energiek-massage

Wat is een energiek massage?
.
Is een combinatie van sportmassage en energetische massage. Een uniek concept als specialisatie van Berry. Spier gerelateerde klachten worden aangepakt, en daarna krijgt u een energetische massage op rug, benen, voeten en hoofd.
.
Deze massage richt zich op het losmaken van blokkades in het lichaam. Zo wordt het lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt. Vooral in onze huidige, drukke maatschappij kan onze Energiek massage helpen om te ontspannen en minder stress te ervaren.

Sportmassage

Tarieven Energiek-massage

60-75 minuten 60 Euro
.
Onze massage’s komen niet in aanmerking voor vergoeding van een ziektekosteverzekeraar

Geïnteresseerd? Graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!