Yoga

Yoga – Mindfulness

Energiek is een praktijk voor yoga lessen. Persoonlijke aandacht, een holistische visie en professionele yoga lessen uw behoefte en wensen zijn voor ons heel belangrijk. Deze aspecten vindt u dan ook terug  in yoga lessen.

Hatha Yoga

Is een klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Uitgebalanceerde houdingen(Asana’s) en een bewuste ademhaling , geven energie en brengen evenwicht tussen lichaam en geest. In een Hatha yoga les wisselen dynamische en verstilde houdingen elkaar af. Door de rust in de lessen is er ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen in je lichaam voordoet. Fysieke en mentale grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verruimd. Dit zorgt voor een groter draagvermogen en meer vitaliteit.

Mindfulness

Een bewuste, open en vriendelijke aandacht die vrij is van veroordelingen. Dit is de kern van aandacht-gerichte therapie. Mindfulness is niet afhankelijk van wat er in het leven van iemand gebeurd. Het is een houding die je te allen tijde kunt aannemen. Het is een natuurlijke houding die we kunnen aannemen als we niet bezig zijn met problemen. Het is leven in het hier-en-nu. Het is een goede methode om stress te verminderen.

Helma, onze Yoga docente

Met veel passie voor yoga en Mindfulness verzorg ik binnen energiek-brabant onze yoga lessen. Ik geef les in Hatha yoga. Mijn lessen zijn rustige lessen waarin ademhaling, houding en meditatie in een mooie combinatie aanwezig zijn. De lessen zijn te volgen voor iedereen, ook als je lichaam wat beperkingen geeft.
Vanuit mijn werk in de zorg blijft er een connectie bestaan met het werken met doelgroepen. Dit zal op den duur ook zeker terug komen in mijn yoga stuk. Mijn wens is om voor diverse doelgroepen yoga lessen te gaan geven binnen ons centrum. Ben je hierin geïnteresseerd, houd dan de website in de gaten. Voor informatie of vragen mag u altijd bellen met Helma op 06-53606533.

Tarieven

Losse lessen 10 Euro
Lessen in een blok, 9 euro per les
ons nieuwe blok is van 27 augustus 2019 tot en met 31 Januari 2020. Instromen in het lopende blok is mogelijk.
.
Voor dit blok geldt 20 lessen voor 180 euro, bij betaling in 1 keer. Bij betaling in 2 termijnen 2x 92,50.
Bij later instappen in dit blok betaling na rato.
.
Lessen op
Dinsdagochtend om 9.00 uur
Woensdag avond om 19.30 uur en om 20.45 uur
yoga
Geïnteresseerd? Graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!